Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Share

ZWEMBADEN IN BETON

EEN EIGEN ZWEMBAD: GENIETEN IN STIJL

De kogel is door de kerk: u gaat voor een eigen zwembad in uw tuin. Na het werk wat baantjes trekken? Een barbecue organiseren met waterpret voor de kinderen? Van de zon genieten met uw voeten in het verfrissende water en een cocktail in de hand? Een zwembad is hoe dan ook een bron van plezier voor jong en oud! 

Dankzij onze ervaring in de betonbouw zijn we in staat om volledige totaalprojecten af te leveren. We zorgen niet alleen voor een uiterst stevig betonnen zwembad, maar voorzien ook de afwerking van A tot Z. Alle wensen van soorten afwerking en installaties onderling te bespreken met de klant 

Qua afwerking en installatie beschikt u bij ons over een volledige keuzevrijheid. Aarzel dus niet om uw wensen met ons te delen. Alles kan, alles mag! 

CONTACT

Geef uw tuin dat tikkeltje meer en kies voor een zwembad aangelegd door Tuinen Goossens. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? 

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Contacteer ons dan telefonisch, per mail of via het contactformulier en bespreek met ons uw wensen met betrekking tot uw tuin!

In beeld