BESTRATING BONHEIDEN

Kiest u voor een duurzaam en stijlvol verlengstuk van uw woning in de regio BonheidenSchakel dan Tuinen Goossens in voor het aanleggen van uw oprit of terras. Onze gedreven vakspecialisten zijn uw partner voor alle soorten bestrating in Bonheiden en omgeving. Nadat u uw keuze gemaakt heeft uit ons aanbod van tegels en de mogelijke bewerkingen ervan, voeren wij de bestrating onmiddellijk uit zodat u zo snel mogelijk van een nieuwe oprit of een heerlijk buitenzitje kunt genieten. 

BESTRATING VOLGENS REGELS VAN DE KUNST

Uw bestratingswerken realiseren we met oog voor detail en volgens de regels van de kunst. Tijdens het proces geven we persoonlijk en professioneel advies zodat u niet alleen een sterke eerste indruk kunt maken bij uw gasten, maar ook jaren kunt genieten van een perfecte oprittuinpad of terras bij uw woning in de regio Bonheiden. Bij Tuinen Goossens gaan we er prat op steeds het meest kwalitatieve gereedschap te hanteren zodat u zeker kunt zijn van een duurzaam resultaat. Daarnaast houden we rekening met de helling voor watervoer zodat regen niet kan blijven liggen. 

VRIJE KLINKERKEUZE

Tuinen Goossens verzorgt grote en kleine bestratingswerken, voor particulieren en voor bedrijven, en denkt daarbij steeds aan de noden en het budget van de klant. Op die manier selecteren we samen de meest passende klinkerwerken voor uw project. We werken met diverse klinkers zoals betonklinkerskleiklinkers en waterdoorlatende klinkers. U beslist dus volledig zelf welke kleur en welk type en formaat we hanteren voor uw bestrating in de Bonheiden en omgeving. 

CONTACT VOOR UW BESTRATING

Kies voor een specialist op vlak van bestrating buitenafwerking en doe beroep op de expertise van Tuinen Goossens. 

Of bent u in Bonheiden of omstreken misschien op zoek naar een vakman voor:

Vul ons contactformulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag bij met het uitwerken van uw eigen ideeën en zorgen voor een offerte op maat!

Wij zijn actief in de ruime regio rond Mechelen. Van Bonheiden tot Keerbergen. Van Grobbendonk tot Putte.