Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Page : BESTRATING

Share

BESTRATING

BUITENAFWERKING OP MAAT 

Kiest u voor een duurzaam en stijlvol verlengstuk van uw woning? Schakel dan Tuinen Goossens in voor het aanleggen van uw oprit of terras. Onze gedreven vakspecialisten zijn uw partner voor alle (sier)bestratingen in Bonheiden en omgeving. Nadat u uw keuze gemaakt heeft uit ons aanbod van tegels en de mogelijke bewerkingen ervan, voeren wij de bestrating onmiddellijk uit zodat u zo snel mogelijk van een nieuwe oprit of een heerlijk buitenzitje kunt genieten. 

NAUWKEURIGE UITVOERING

Uw bestratingswerken realiseren we met oog voor detail en volgens de regels van de kunst. Tijdens het proces geven we persoonlijk en professioneel advies zodat u niet alleen een sterke eerste indruk kunt maken bij uw gasten, maar ook jaren kunt genieten van een perfecte oprit, tuinpad of terras. Bij Tuinen Goossens gaan we er prat op steeds het meest kwalitatieve gereedschap te hanteren zodat u zeker kunt zijn van een duurzaam resultaat. Daarnaast houden we rekening met de helling voor watervoer zodat regen niet kan blijven liggen. 

VRIJE KLINKERKEUZE

Tuinen Goossens verzorgt grote en kleine bestratingswerken, voor particulieren en voor bedrijven, en denkt daarbij steeds aan de noden en het budget van de klant. Op die manier selecteren we samen de meest passende klinkerwerken voor uw project. We werken met diverse klinkers zoals betonklinkers, kleiklinkers en waterdoorlatende klinkers. U beslist dus volledig zelf welke kleur en welk type en formaat we hanteren voor uw project. 

CONTACT

Kies voor een specialist op vlak van buitenafwerking en doe beroep op de expertise van Tuinen Goossens. 

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Vul ons contactformulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag bij met het uitwerken van uw eigen idee├źn en zorgen voor een offerte op maat!

In beeld