Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Page : GRONDWERKEN

Share

HAAL MEER UIT UW GROND

Ook voor algemene grondwerken kunt u bij Tuinen Goossens terecht. Of het nu gaat over het klaarmaken van uw bouwterrein of over het aanleggen van een tuin, gazon, zwembad onze vakmannen doen het allemaal! 

DIENSTVERLENING

U kan onze ervaren specialisten uit Bonheiden inschakelen voor heel wat grondwerk, zoals:

  • Klaarleggen van bouwterrein
  • Nivelleren van grond
  • Aanvullen van grond
  • Grondverbetering
  • Zaaiklaar leggen van gronden
  • Aanplanten van bomen
  • ...

Grondwerken zijn vaak een ingrijpende en soms prijzige verbouwing. Wilt u zeker zijn van een resultaat dat volledig aan uw verwachtingen voldoet? Geef ons uw wensen en een eventueel vooropgesteld budget door en kom dankzij onze transparante offertes nooit voor verrassingen te staan. Bovendien betrekken we u bij de vooruitgang van de werken en hanteren we een strak time management. Op die manier kunnen we gemaakte afspraken makkelijk nakomen. 

KWALITATIEF MATERIAAL

Onze vakmannen weten perfect hoe ze het materiaal moeten gebruiken. Om u een vlotte dienstverlening te garanderen, hanteren we uitsluitend hoogstaand materiaal en beschikken we over een solide en gekeurde graafmachine. Daarnaast gebruiken we indien nodig handmachines zodat uw grondwerken snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Onze gepassioneerde vakmannen blijven zich continu bijscholen om onze service nog meer te kunnen optimaliseren. 

CONTACT

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een offerte laten opstellen? 

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij staan u zo snel mogelijk te woord!

In beeld