Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Share

TUINAANLEG & ONDERHOUD

PRECISIE IN TUINENAANLEG EN ONDERHOUD

Bij Tuinen Goossens bieden we een totaalpakket rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. Voor onze tuinmannen is geen opdracht te groot of te complex; zowel particulieren als bedrijven doen beroep op onze diensten en keren tevreden weer terug. Landscaping, wekelijks onderhoud of eenmalig op punt stellen van uw tuin: wij kunnen alles. 

Wenst u een prachtige tuin die bij uw nieuwbouw past? Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Of zoekt u een tuinman voor een wekelijks onderhoud of een eenmalig op punt stellen van uw groene omgeving? Doe beroep op onze expertise en geniet binnen een mum van tijd van een perfect aangelegde en onderhouden tuin. 

AANLEGMOGELIJKHEDEN

Wat betreft tuinaanleg kunt u bij ons terecht voor onder andere: 

  • Gazon (gras zaaien of grasmatten)
  • Bestrating (terras, oprit, tuinpaden)
  • Aanplanting (bomen, struiken, hagen)
  • Plaatsing van tuinhuis of poolhouse
  • U rekent steeds op een onberispelijke afwerking naar wens. We hanteren kwalitatieve materialen die binnen uw budget passen en bieden bovendien advies over het onderhoud. 

VOLLEDIG ONDERHOUD

Onze tuiniers kunnen ook zelf instaan voor uw complete tuinonderhoud zodat u zelf niet langer de handen uit de mouwen moet steken. We zorgen onder andere voor aangepaste bemesting (bijvoorbeeld najaarsbemesting), voor het snoeien van hagen of struiken, voor het verticuteren van gazon en het ruimen van bladeren ruimen. 

U kunt ervoor kiezen om uw tuin eenmalig of frequent door ons laten onderhouden. Indien u ten volle wil kunnen genieten van onze tuinaanleg, raden wij een volledig onderhoud door ons aan waarbij u kunt rekenen op competitieve en eerlijke prijzen. 

STIJLVOLLE OMHEININGEN

Zoekt u een specialist voor een veilige afsluiting van uw bedrijf of wenst u een stijlvolle omheining die bij uw tuin en woning past? Tuinen Goossens zorgt voor uw schitterende afsluiting met afwerking naar keuze. 

Als ervaringsdeskundige zorgt Tuinen Goossens voor tal van omheiningen voor particulieren en ondernemers:

  • Draadafspanningen
  • Houten omheiningen
  • Betonplaten 

Daarnaast is het perfect mogelijk om bijhorende poorten te laten plaatsen. Bij Tuinen Goossens zijn we gespecialiseerd in Perfo poorten, maar ook andere poorten kunnen onze tuinexperten moeiteloos plaatsen. U rekent sowieso op een zorgvuldige afwerking binnen de afgesproken termijn, want onze vakmannen garanderen een vlotte dienstverlening en transparante communicatie! 

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

Weet u nog niet welke omheining en/of poort bij uw project past? Wij staan u met plezier bij met professioneel advies. Met onze kennis en knowhow zijn we in staat u goed te informeren over onze uitgebreide mogelijkheden en over de nieuwste trends. 

Heeft u een vooropgesteld budget voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan vinden we ongetwijfeld een kwalitatieve en stijlvolle oplossing binnen uw prijsklasse. 

CONTACT

Heeft u bijkomende vragen of wilt u beroep doen op onze service?

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

contacteer ons dan en vraag uw gratis offerte op maat aan!