TUINAANLEG GROBBENDONK

Tuinen Goossens staat voor een totaalaanpak voor tuinaanleg en onderhoud, helemaal volgens uw wensen en voorkeuren. Onze tuinmannen gaan met plezier en veel enthousiasme elke opdracht aan. En dat voor zowel particulieren als bedrijven in Grobbendonk en ruime omgeving. 

Bij Tuinen Goossens bent u aan het juiste adres voor alle soorten tuinaanleg in en rond Grobbendonk. 

Een mooie aangelegde nieuwe tuin die bij uw woning past? Of een bestaande tuin die helemaal opnieuw wordt aangelegd? Op zoek naar een tuinman voor een wekelijks onderhoud, snoeien of gras maaien? Of een keertje uw tuin helemaal op punt zetten? Wij zetten onze expertise graag in voor al uw tuinwerken. Door de tuinaanleg en/of tuinonderhoud van Tuinen Goossens kunt geniet u snel van uw groene paradijsje aan uw woning in Grobbendonk.

MOGELIJKHEDEN TUINWERKEN REGIO GROBBENDONK

Tuinaanleg

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg? U kunt bij ons terecht voor volgende diensten in tuinaanleg: 

  • Aanleggen van gazon (gras zaaien of grasmatten)
  • Bestrating (terras, oprit, tuinpaden)
  • Aanplanting (bomen, struiken, hagen)
  • Plaatsing van tuinhuis of poolhouse
  • U kunt te allen tijde rekenen op een perfecte afwerking, volledig op maat van uw wensen en verlangens. Daarvoor gebruiken we kwalitatieve materialen die binnen uw budget passen. Daarnaast geven we graag uitleg over het onderhoud en nazorg. 

Tuinonderhoud

Als u uw tuin in Grobbendonk of omgeving wil laten onderhouden op een professionele manier, kunt u ook beroep doen op Tuinen Goossens. Onze ervaren tuiniers staan klaar voor het volledige tuinonderhoud bij u thuis of op het bedrijf. Door de juiste bemesting zorgen we voor mooie en gezonde planten. Verder snoeien we hagen of struiken en verticuteren we het gazon om mos te verwijderen. Maar ook schoonmaak is belangrijk. Daarom ruimen we bladeren en ruimen we op. Zo heeft u een pracht van een tuin, zonder dat het u extra moeite kost. U hoeft enkel te genieten.

Het tuinonderhoud kan eenmalig of op frequente basis. Welke optie u ook kiest, u kunt rekenen op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. 

PLAATSEN TUINOMHEININGEN

Tuinwerken omvatten veel meer dan het aanleggen of onderhouden van tuinen. Zoekt u een professionele vakman voor het plaatsen van een tuinomheining of een afsluiting aan uw bedrijfspand? Wij plaatsen een afsluiting die niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar er ook nog eens mooi uitziet.

Mogelijke tuinomheiningen voor particulieren en bedrijven:

  • Draadafspanningen
  • Houten omheiningen
  • Betonplaten 

Een bijhorende poort aan de afsluiting behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Tuinen Goossens zijn we gespecialiseerd in Perfo poorten, maar ook andere poorten kunnen onze tuinexperten moeiteloos plaatsen. 

Een perfecte afwerking, netjes op tijd. Daar kunt u sowieso van op aan.

ADVIES ROND POORTEN EN AFSLUITINGEN

Heeft u geen idee welke omheining of poort u precies wilt? Wij geven u graag professioneel advies. Wij hebben door onze ervaring immers een goede kijk op de mogelijkheden en proberen die zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen en verlangens. We volgen daarvoor altijd de laatste nieuwe trends en zijn dus goed op de hoogte van alle nieuwigheden met betrekking tot poorten en afsluitingen. 

U bepaalt het budget. Wij gaan op zoek naar een kwalitatieve en stijlvolle oplossing binnen uw prijsklasse. 

CONTACT

Heeft u bijkomende vragen of wilt u beroep doen op onze service?

Of bent u in de regio Grobbendonk misschien op zoek naar een vakman voor:

contacteer ons dan en vraag uw gratis offerte op maat aan!

Gratis offerte