Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Share

TOTAALPROJECTEN

TOTAALPROJECTEN

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR UW TOTAALPROJECT

Kan uw oprit een opknapbeurt gebruiken? Wilt u daarnaast uw terras opnieuw aanleggen of uw tuin onder handen laten nemen? Of is de kogel door de kerk en gaat u voor een zwembad in uw tuin? Voor al deze verschillende projecten is Tuinen Goossens uw enige aanspreekpunt! Net omdat wij elk totaalproject vanaf het begin volledig zelf in handen hebben, kunnen we u bij elke stap van het proces betrekken en slagen we erin onze werken binnen de afgesproken termijn uit te voeren.

Krijgen we groen licht? Let’s go! We gieten uw totaalproject in een realistische en haalbare planning en we zorgen ervoor dat onze vakmannen zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan. Het esthetische verdient even veel aandacht als het functionele, en dus werken onze tuinexperts aan één stuk door tot de verschillende elementen perfect afgestemd zijn op elkaar zodat u 100% tevreden kunt zijn, want alleen dan is ons opzet geslaagd.

UNIEKE REALISATIE

Houdt u van een moderne tuin met een strak zwembad? Dacht u aan een fancy poolhouse of eerder een praktisch ingericht tuinhuis? Zijn er bepaalde planten die uw voorkeur genieten? Wat u ook van ons verlangt: onze totaalprojecten leiden steeds tot unieke realisaties die mooi afgestemd zijn op uw wensen en voorkeuren. Dankzij de passie en precisie waarmee we bij Tuinen Goossens werken, kunt u er zeker van zijn dat uw totaalplaatje klopt.

CONTACT

Checkt u graag eerst of uw uit te voeren werken passen binnen de mogelijkheden van Tuinen Goossens? Heeft u bijkomende vragen of wenst u meteen een afspraak te maken? Contacteer ons gerust, wij helpen u zo snel mogelijk verder.


In beeld