TOTAALPROJECTEN

ÉÉN PARTNER VOOR UW BUITENOMGEVING

Heeft u een bestaande woning gekocht met een verouderde tuin? Of is de volledige buitenomgeving van uw woning aan een opknapbeurt toe, inclusief oprit en terras? En wil je meteen van de gelegenheid gebruikmaken om een zwembad aan te laten leggen? 

U heeft waarschijnlijk geen zin om voor al deze projecten een aparte aannemer te zoeken? Goed nieuws! Tuinen Goossens kan dit totaalpakket aan klussen op zich nemen. Eén aanspreekpunt voor de volledige coördinatie, uitvoering en opvolging van al deze onderdelen. Omdat wij het totaalproject vanaf het begin volledig zelf in handen hebben, hebben we een goed overzicht op de opeenvolging van de verschillende werken en kunnen we daarover ook duidelijk met u communiceren. Door deze vlotte werking kunnen de verschillende projecten ook binnen de afgesproken termijn uitgevoerd worden.

Planning is daarbij essentieel natuurlijk! We zetten alle onderdelen van uw totaalproject in een realistische en haalbare planning. Onze vakmannen zetten we zo spoedig mogelijk en doordacht aan het werk. Omdat het functionele niet de enige vereiste is, het mag er ook allemaal best mooi uitzien, zorgen onze tuinexperts dat alle verschillende elementen in uw tuin en buitenomgeving perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat zorgt voor een harmonieus geheel waarover u ongetwijfeld meer dan tevreden of zal zijn!

IETS SPECIAALS? JA GRAAG!

Bent u helemaal weg van een strakke tuin met een modern zwembad? Dacht u aan een chique poolhouse of eerder een praktisch ingerichte tuinberging? Heeft u ergens mooie planten gezien die je wel in je tuin zou willen? Laat het ons gerust weten. En het mag best ook speciaal zijn! We nemen die uitdaging graag aan om van uw totaalproject een unieke realisatie te maken die helemaal in lijn is met uw wensen en verlangens. 

Het plaatje van uw totaalproject klopt! Daar gaan we gepassioneerd voor!

CONTACT

Vragen of opmerkingen? Wilt u eens afspreken om uw project te bespreken? 

Contacteer ons gerust, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

In beeld