GRONDWERKEN

Op zoek naar een partner voor het bouwrijp maken van een perceel? Het graven van putten, zwembaden of zwemvijvers? Het nivelleren van een terrein? Voor dit soort grondwerken kunt u allemaal terecht bij Tuinen Goossens

SOORTEN GRONDWERKEN

U kan onze ervaren grondwerkers uit Bonheiden inschakelen voor heel wat klussen:

  • Bouwrijp maken van bouwterrein
  • Nivelleren van grond
  • Aanvullen van grond
  • Grondverbetering
  • Zaaiklaar leggen van gronden
  • Aanplanten van bomen
  • ...

Grondwerken zijn vaak ingrijpend en kunnen soms redelijk duur uitvallen. U wilt dan ook zeker zijn dat het resultaat helemaal dat is wat je ervan verwacht. En liefst nog meer natuurlijk!

Aan de hand van uw verwachtingen en aangegeven budget kunnen wij een transparant voorstel maken. Op die manier weet u precies wat de kosten van uw grondwerken zijn en hoe die kosten zijn opgebouwd. 

We houden u tijdens de werken ook graag op de hoogte van de vorderingen. Op die manier kunnen we duidelijke afspraken maken waar we ons aan houden. 

GRONDWERKEN MET PROFESSIONEEL MATERIAAL

Een goede kennis van grondwerken is uiteraard van het grootste belang om ze tot een goed einde te brengen. Minstens even belangrijk is het inzetten van kwalitatief en professioneel materiaal. Onze ervaren grondwerkers hebben de nodige kennis van en ervaring met dit materiaal. Ze volgen overigens regelmatig de nodige bijscholing om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe technieken. 

Daardoor bent u zeker van een vlotte dienstverlening en een perfect afgewerkt resultaat. 

CONTACT

Grondwerken? Graafwerken? 

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij staan u zo snel mogelijk te woord!

Gratis offerte

In beeld