BOMEN VELLEN, VEILIG EN EFFICIËNT

Er zijn diverse redenen waarom u iemand zou inschakelen om bomen te vellen. Zo kan een boom het zonlicht op uw terras tegenhouden. Of misschien staat er een dode of beschadigde boom in uw tuin, die op termijn mogelijk een gevaar betekent. Wij vellen bomen op een veilige manier, met en zonder hoogtewerker. Tuinen Goossens heeft alle knowhow en de nodige ervaring in huis om ook op lastige plaatsen bomen te vellen. 

VEILIG EN PROPER

Met het juiste kwalitatieve professionele materiaal én uiteraard met de nodige vakkennis kunnen wij uw bomen veilig en efficiënt vellen. 

Een vlotte service en  100 procent klantentevredenheid zijn enkele waarden waar we veel belang aan hechten. We hebben dan ook de nodige aandacht voor de nazorg. We ruimen al het afval op, zodat u zich daarover ook geen zorgen hoeft te maken. We zijn graag open over onze competitieve prijzen. We bezorgen u een duidelijke offerte, zodat u precies weet wat de kosten voor het vellen van uw bomen zijn. 

PROFESSIONELE PARTNERS

Het vellen van kleine bomen en fruitbomen, maar ook grotere werken zijn een kolfje naar onze hand. Omdat we de risico's tot een absoluut minimum willen beperken én omdat we vinden dat u alleen het allerbeste verdient werken we voor het vellen van zeer grote bomen samen met een professionele boomkapper. 

CONTACT

Bomen laten vellen? Onderhoud van bomen? Snoeikwerken?

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder!

Gratis offerte

In beeld