BESTRATING EN KLINKERWERKEN

Een nieuwe oprit of terras die helemaal aansluiten bij uw woning? De ervaren en vakkundige klinkerwerkers van Tuinen Goossens werken uw (sier)bestrating in Bonheiden en omgeving af tot in de puntjes.

Eerst kiest u in ons uitgebreide aanbod de tegels of klinkers die u mooi vindt. Vervolgens gaan wij meteen over tot het aanleggen van uw bestrating. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe terras of oprit.

 

BESTRATINGSWERKEN, NAUWKEURIG EN VAKKUNDIG

Mooie en duurzame bestratingswerken kunnen alleen maar wanneer ze zijn uitgevoerd met de nodige precisie en vakkennis. Tuinen Goossens heeft heel wat ervaring in het aanleggen van opritten en terrassen. De uitvoering is dan ook meer dan geslaagd te noemen.

We geven na de bestratingswerken graag ook nog wat tips en adviezen mee rond het onderhoud ervan. Zo kunt u lang genieten van uw prachtige oprit, tuinpad of terras. 

U KIEST DE KLINKERS

Tuinen Goossens voert zowel grote als kleine bestratingswerken uit. En dat niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Uw wensen, verlangens en natuurlijk uw budget zijn iets waar we continu rekening mee houden.

U heeft de keuze uit verschillende soorten klinkers: betonklinkers, kleiklinkers en waterdoorlatende klinkers. De kleur, het type, het formaat... Het is allemaal uw keuze.

Weet u niet goed wat te kiezen? We staan u graag bij met professioneel advies. 

CONTACT

Zin in een nieuwe oprit, terras of tuinpad? 

Of bent u misschien op zoek naar een vakman voor:

Vul ons contactformulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag bij met het uitwerken van uw eigen ideeën en zorgen voor een offerte op maat!

Gratis offerte

In beeld