Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Share

TUINWERKEN GROBBENDONK, PERFECTE AFWERKING EN ONDERHOUD

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tuinwerken in Grobbendonk? Bij Tuinen Goossens bieden we een totaalpakket rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. Voor onze tuinmannen is geen opdracht te groot of te complex; zowel particulieren als bedrijven doen beroep op onze diensten en keren tevreden weer terug. Landscaping, wekelijks onderhoud of eenmalig op punt stellen van uw tuin... Voor uw tuinwerken in Grobbendonk slechts één adres: Tuinen Goossens.

Wenst u een prachtige tuin die bij uw nieuwbouw past? Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Of zoekt u in Grobbendonk of omstreken een tuinman voor een wekelijks tuinonderhoud of een eenmalig op punt stellen van uw groene omgeving? Doe beroep op onze expertise en geniet binnen een mum van tijd van jouw perfect aangelegde en onderhouden groene buitenparadijs. 

TUINWERKEN GROBBENDONK, DE MOGELIJKHEDEN

Wat betreft tuinaanleg en tuinwerken in de regio Mechelen kunt u bij ons terecht voor onder andere: 

  • Gazon (gras zaaien of grasmatten)
  • Bestrating (terras, oprit, tuinpaden)
  • Aanplanting (bomen, struiken, hagen)
  • Plaatsing van tuinhuis of poolhouse
  • U rekent steeds op een onberispelijke afwerking naar wens. We hanteren voor alle tuinwerken kwalitatieve materialen die binnen uw budget passen en bieden bovendien advies over het onderhoud. 

VOLLEDIG ONDERHOUD

Onze tuiniers kunnen in de regio Grobbendonk ook zelf instaan voor uw complete tuinonderhoud zodat u zelf niet langer de handen uit de mouwen moet steken. We zorgen onder andere voor aangepaste bemesting (bijvoorbeeld najaarsbemesting), voor het snoeien van hagen of struiken, voor het verticuteren van gazon en het ruimen van bladeren ruimen. 

U kunt ervoor kiezen om uw tuin eenmalig of frequent door ons laten onderhouden. Indien u ten volle wil kunnen genieten van onze tuinaanleg, raden wij een volledig onderhoud door ons aan waarbij u kunt rekenen op competitieve en eerlijke prijzen in tuinwerken. 

STIJLVOLLE OMHEININGEN

Zoekt u een specialist voor een veilige afsluiting van uw bedrijf of wenst u een stijlvolle omheining die bij uw tuin en woning past? Tuinen Goossens zorgt voor uw schitterende afsluiting met afwerking naar keuze. 

Als ervaringsdeskundige zorgt Tuinen Goossens voor tal van omheiningen voor particulieren en ondernemers:

  • Draadafspanningen
  • Houten omheiningen
  • Betonplaten 

Daarnaast is het perfect mogelijk om bijhorende poorten te laten plaatsen. Bij Tuinen Goossens zijn we gespecialiseerd in Perfo poorten, maar ook andere poorten kunnen onze tuinexperten moeiteloos plaatsen. U rekent sowieso op een zorgvuldige afwerking binnen de afgesproken termijn, want onze vakmannen garanderen een vlotte dienstverlening en transparante communicatie! 

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

Weet u nog niet welke omheining en/of poort bij uw project past? Wij staan u met plezier bij met professioneel advies. Met onze kennis en knowhow zijn we in staat u goed te informeren over onze uitgebreide mogelijkheden en over de nieuwste trends. 

Heeft u een vooropgesteld budget voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan vinden we ongetwijfeld een kwalitatieve en stijlvolle oplossing binnen uw prijsklasse. 

CONTACT

Heeft u bijkomende vragen rond tuinwerken of wilt u beroep doen op onze service?

Of bent u misschien in de regio Grobbendonk op zoek naar een vakman voor:

contacteer ons dan en vraag uw gratis offerte op maat aan!

Wij zijn actief in de ruime regio rond Mechelen. Van Bonheiden tot Keerbergen. Van Grobbendonk tot Putte.