Logo

Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als betonnen zwembaden. Graag bieden wij u professioneel advies om uw tuin in topconditie te houden.

BEZOEK ONS

Share

TUINAANLEG KEERBERGEN

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg in Keerbergen? Bij Tuinen Goossens bieden we een totaalpakket rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. Voor onze tuinmannen is geen opdracht te groot of te complex; zowel particulieren als bedrijven doen beroep op onze diensten en keren tevreden weer terug. Landscaping, wekelijks onderhoud of eenmalig op punt stellen van uw tuin... Voor uw tuinaanleg in Keerbergen slechts één adres: Tuinen Goossens.

Wenst u een prachtige tuin die bij uw nieuwbouw past? Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Of zoekt u in Keerbergen of omstreken een tuinman voor een wekelijks tuinonderhoud of een eenmalig op punt stellen van uw groene omgeving? Doe beroep op onze expertise en geniet binnen een mum van tijd van jouw perfect aangelegde en onderhouden groene buitenparadijs. 

TUINAANLEG KEERBERGEN, DE MOGELIJKHEDEN

Wat betreft tuinaanleg in de regio Keerbergen kunt u bij ons terecht voor onder andere: 

  • Gazon (gras zaaien of grasmatten)
  • Bestrating (terras, oprit, tuinpaden)
  • Aanplanting (bomen, struiken, hagen)
  • Plaatsing van tuinhuis of poolhouse
  • U rekent steeds op een onberispelijke afwerking naar wens. We hanteren voor de volledige tuinaanleg kwalitatieve materialen die binnen uw budget passen en bieden bovendien advies over het onderhoud. 

STIJLVOLLE OMHEININGEN

Zoekt u een specialist voor een veilige afsluiting van uw bedrijf of wenst u een stijlvolle omheining die bij uw tuin en woning past? Tuinen Goossens zorgt voor uw schitterende afsluiting met afwerking naar keuze. 

Als ervaringsdeskundige zorgt Tuinen Goossens voor tal van omheiningen voor particulieren en ondernemers:

  • Draadafspanningen
  • Houten omheiningen
  • Betonplaten 

Daarnaast is het perfect mogelijk om bijhorende poorten te laten plaatsen. Bij Tuinen Goossens zijn we gespecialiseerd in Perfo poorten, maar ook andere poorten kunnen onze tuinexperten moeiteloos plaatsen. U rekent sowieso op een zorgvuldige afwerking binnen de afgesproken termijn, want onze vakmannen garanderen een vlotte dienstverlening en transparante communicatie! 

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

Weet u nog niet welke omheining en/of poort bij uw project past? Wij staan u met plezier bij met professioneel advies. Met onze kennis en knowhow zijn we in staat u goed te informeren over onze uitgebreide mogelijkheden en over de nieuwste trends. 

Heeft u een vooropgesteld budget voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan vinden we ongetwijfeld een kwalitatieve en stijlvolle oplossing binnen uw prijsklasse. 

CONTACT

Heeft u bijkomende vragen rond tuinaanleg of wilt u beroep doen op onze service?

Of bent u misschien in de regio Keerbergen op zoek naar een vakman voor:

contacteer ons dan en vraag uw gratis offerte op maat aan!

Wij zijn actief in de ruime regio rond Mechelen. Van Bonheiden tot Keerbergen. Van Grobbendonk tot Putte.